Блог

Дали му треба базен на вашето дете?

Дали му треба базен на вашето дете?

Лето, куќа, високи температури - единствен спас бараме во водата! Летово ги исполнува сите услови да посакате базен во вашиот двор...

Повеќе

Споделете со нас и добијте награда

Споделете со нас и добијте награда

Нашиот тим се мотивира од бројните насмевки на лицата на најмалите купувачи во нашата продавница за играчки.

Повеќе

Каде можете да купите детски насмевки ?

Каде можете да купите детски насмевки ?

Детска Куќа е единственото место каде што можете да купите многу детски насмевки.

Повеќе

Дали ви треба хранилка?

Дали ви треба хранилка?

Чувајте храна содржана (а не на подот!) Со овие врвови на високи столици.

Повеќе

Како да му помогнете на вашето бебе преку сезоната на студено и грип

Како да му помогнете на вашето бебе преку сезоната на студено и грип

Сезоната на студ и грип е на нас, и време е да се паметните да се заштитите себе си и вашето бебе.

Повеќе

5 совети за алергија на храна во детството

5 совети за алергија на храна во детството

5 совети како да се намали ризикот од алергија на храна на бебето.

Повеќе

Бесплатна достава во тек на месец октомври!

Бесплатна достава во тек на месец октомври!

Интересно и забавно октомвриско искуство со бесплатна достава за сите нарачки над 1500мкд

Повеќе

Како да изберете соодветни играчки според годините на вашето дете?

Како да изберете соодветни играчки според годините на вашето дете?

Играчките мора да бидат безбедни, прилагодени на возраста, но исто така треба и да ги развиваат вештините на детето и да овозможат континуирано учење и истражување.

Повеќе