Споделете со нас и добијте награда

Затоа, решивме да ги израдуваме и расположиме, па затоа денес и во наредните 2 недели ќе организираме giveaway во кој ќе може да учествувате сите. Ќе подариме дрвени играчки, плишани играчки, едукативни играчки за деца и разни други детски играчки. Ви посакуваме многу среќа и ве охрабруваме да учествувате за заеднички да оствариме многу детски насмевки.