Диндолино

Диндолино
Кликнете на сликата за преглед во галерија
  • 580 ден.

  • Код на производот: 4283
  • Залиха: На залиха
  • Тежина: 0 кг
  • Д x Ш x В: 14 цм x 14 цм x 42 цм

Опис

• Овој производ ги стимулира сетилата на бебето. Шарените прстени во разни бои овозможува рано учење на истите.
• Прстените се навртуваат по големина за да изградите голема кула.
• Диндолиното е производ кој ги подобрува фините моторни вештини на вашето детенце, како и запознавање со боите и геометриските фигури.
• Производот не користи батерии.Мислења (0)

Напиши мислење

Ве замолуваме, најавете се или регистрирајте се за да дадете мислење

За вас издвоивме