Фудбал со рачка

Фудбал со рачка
Кликнете на сликата за преглед во галерија
  • 1.550 ден.

  • Код на производот: 12429
  • Залиха: На залиха
  • Тежина: 0 кг
  • Д x Ш x В: 50 цм x 30 цм x 6 цм

Опис

Дрвената фудбалска маса за деца е дизајнирана според моделот на минијатурен фудбалски натпревар во дворот, составен од 2 тима. 

Осумнаесет играчи од двата тима ќе бидат прицврстени на контролните шипки преку табелата. Играчите од двата тима се поставени на скалести позиции. 

Топчестата маса вклучува 6 рачки, рачните тркала се изработени од железо, главата е цврста пластика, рамката на масата е дизајнирана со дрвени рабови за да се постигне естетика и висока издржливост.

Мислења (0)

Напиши мислење

Ве замолуваме, најавете се или регистрирајте се за да дадете мислење